Cursus fotografie in de bibliotheek

Je hebt een fototoestel en je wil dit beter leren gebruiken? Hoe kun je al de instellingen leren kennen? Je wil die handleiding eindelijk eens helemaal doorworstelen, de basisbegrippen als focus, sluitertijd en diafragma kunnen begrijpen, toepassen en ermee experimenteren.  Je wil graag weten hoe je die knoppen en instellingen kunt gebruiken voor betere resultaten.  Wat zijn al die afkortingen en alles op en in je camera? Bovendien wens je je fototoestel wel eens in andere situaties te gebruiken dan je gewoon bent, je ziet enkele korte opdrachten wel zitten én je bent nieuwsgierig naar hoe anderen foto's nemen.

Dan is deze cursus iets voor jou! Het wordt een mix van theorie, uitproberen en ervaren, waarbij de onderlinge uitwisseling in de groep en het met elkaar delen van ervaringen, centraal staat. Deze cursus is bedoeld voor beginners.

In 5 lessen leer je de camera beter kennen. De eerste les zal op 8 mei 2018 zijn.

Praktisch: 5 lessen

Locatie: Gemeentelijke Openbare Bibliotheek, Dorpsstraat 84 Berlaar
Data van de lessen: 8 mei, 15 mei, 22 mei, 29 mei, 12 juni 2018, telkens van 19.30 uur tot 22.00 uur
Kostprijs:  70 euro

Inschrijven kan via mail naar cursus@ziezoo.be of online via deze link.