Iedere dag je krant digitaal lezen in de bib…

De bib biedt vanaf nu zowel GoPress Kiosk (in de bib) als GoPress Krantenarchief (in de bib én thuis voor onze leden) aan.

Wat is de formule ‘Gopress Krantenarchief’?

Het Gopress Krantenarchief geeft bibliotheken een doorzoekbaar digitaal archief van krantenartikelen. In de bib kan de bibliotheek dit aanbieden op haar eigen toestellen, en leden kunnen het archief ook thuis raadplegen, via de "Mijn bibliotheek"-applicatie.

Wat is de formule 'GoPress Kiosk'?

Deze formule bevat eveneens het krantenarchief, en biedt daarenboven de dag- en weekbladen van de zeven laatste publicatiedagen   aan via een aantrekkelijke online kiosk.  Deze publicaties kunnen enkel binnen de muren van de bib gelezen worden.  Aangezien onze bibliotheek over een wifi beschikt, kunt u ook met uw eigen toestel op de kiosk.