It’s ME time: ik moet niet perfect zijn, maar gewoon mezelf!

Interactieve lezing door Gerry van Denken

Veel vrouwen voelen zich de dag van vandaag erg verantwoordelijk voor het hele reilen en zeilen in huis, op het werk, in hun gezin, noem maar op..

Een gemiddelde vrouw meent 'perfect te moeten zijn' en alles te moeten kunnen, van facebooken tot twitteren, zorgen voor de kinderen en alles wat daarbij komt.

Zij geeft dit op haar beurt weer door aan haar omgeving.

Deze hectische tijd met veel digitale informatie vergt veel van iedereen, met name van de vrouw. Haar hoofd kan hierdoor snel vollopen van alle informatie die haar bereikt en van alle verwachtingen waar zij denkt aan te moeten voldoen. Zij raakt het contact met haar gevoel gemakkelijk kwijt, met alle gevolgen van dien.

Gerry van Denken is een vrouw met een missie:
Het helpen van bewuste vrouwen die vanwege de drukte van alle dag te veel in hun hoofd zitten in contact te brengen met hun gevoel, zodat zij beter hun eigen keuzes kunnen maken en het leven gaan leiden wat zij graag willen.

Deze lezing vindt plaats in de Gemeentelijke Openbare Bibliotheek, Dorpsstraat 84 in Berlaar, op donderdag 17 mei 2018 om 20.00 uur.

Inschrijven is gratis en kan tijdens de openingsuren van de bibliotheek, via e-mail op bibliotheek@berlaar.be of op het nummer 03 482 45 58.

It’s ME time: ik moet niet perfect zijn, maar gewoon mezelf!

Deze hectische tijd met veel digitale informatie vergt veel van iedereen, met name van de vrouw. Haar hoofd kan hierdoor snel vollopen van alle informatie die haar bereikt en van alle verwachtingen waar zij denkt aan te moeten voldoen. Zij raakt het contact met haar gevoel gemakkelijk kwijt, met alle gevolgen van dien. Lees verder