Wat je altijd al wilde weten over dementie maar vergat te vragen

Door de toenemende vergrijzing in onze samenleving zal de aandoening dementie hoe langer hoe meer van zich laten horen. Hoewel leeftijd geen rechtstreekse oorzaak is voor het ontwikkelen van dementie, hangt het er wel mee samen. Wij willen graag bijdragen tot een betere en vooral positievere bewustwording van dementie . Wij bieden dan ook een avond aan met goed begrijpbare informatie en willen jullie inzicht geven in de ziekte.

Waar en wanneer? Gemeentelijke openbare Bibliotheek, Dorpsstraat 84 te Berlaar op donderdag 14 juni om 19.30 uur.

Inschrijven kan bij in de bibliotheek tijdens de openingsuren, via mail naar bibliotheek@berlaar.be of op het nummer 03 482 45 58.

It’s ME time: ik moet niet perfect zijn, maar gewoon mezelf!

Deze hectische tijd met veel digitale informatie vergt veel van iedereen, met name van de vrouw. Haar hoofd kan hierdoor snel vollopen van alle informatie die haar bereikt en van alle verwachtingen waar zij denkt aan te moeten voldoen. Zij raakt het contact met haar gevoel gemakkelijk kwijt, met alle gevolgen van dien. Lees verder