De Leesjury 2022- 2023

De Leesjury is een leesclub voor kinderen en jongeren (van 4 tot 18 jaar).

In de Leesjury lees je tussen september en april acht boeken. Je denkt erover na en praat erover, samen met andere leeftijdsgenoten in de leesgroep. Daarna kies je je favoriete boek. De winnaars maken we bekend op een fantastisch boekenfeestje!

Leesjury

Welke boeken je leest hangt af van je groep. In de bibliotheek van Berlaar is er 1 leesgroep. Kinderen van 10, 11 en 12 jaar (groep 4) kunnen zich inschrijven om deel uit te maken van deze leesgroep.

Ontdek hier alvast welke boeken je zal lezen.

Ben je ouder of jonger en hou je ook veel van verhalen, dan kan je je aansluiten bij de internetjury.

Er zullen vier bijeenkomsten zijn (telkens op zaterdag van 10u – 12u) waarin we telkens twee boeken bespreken. Voorafgaand is er ook nog een infomoment en natuurlijk komen we ook nog een keer samen om te stemmen!

LEES JE MEE?

Inschrijven voor De Leesjury (groep 4) kan tot en met zondag 18 september 2022 door een mail te sturen naar bibliotheek@berlaar.be.

Na inschrijving houden we jullie via mail op de hoogte over het infomoment (eind september).

MEER INFO

Meer info over De Leesjury vind je op de website https://www.deleesjury.be/ .